Καλοκαιρινό Party ΣΕΚΠ 23/6 Γκάζι

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου γιορτάζουμε το κλείσιμο μιας ακόμη ακαδημαϊκής χρονιάς. Μιας χρονιάς ιδιαίτερης, καθώς το συλλογικό μας όραμα ενδυναμώθηκε περισσότερο από κάθε άλλη. Πριν ένα χρόνο ακριβώς ξεκινήσαμε την δεύτερη θητεία του Δ.Σ. βάζοντας ως ύψιστο στόχο την ανακατάληψη του Συλλογικού. Και το καταφέραμε! Η Δικτύωση Κοινωνικών Επιστημόνων, η μάχη για τα Κέντρα Κοινότητας, η εκδήλωση για τις επαγγελματικές προοπτικές στο κατάμεστο Καράγιωργα, η επίτευξη του ΠΕ10, όπως και του ΠΕ Κοινωνιολόγων και ΠΕ Κοινωνικών Επιστημόνων για την Κόρινθο. Όλες αυτές οι μάχες δεν θα κερδίζονταν ποτέ, δίχως την έννοια και τις αξίες του συλλογικού στο επίκεντρο.

Μια ακόμη ακαδημαϊκή χρονιά μπορεί να κλείνει, ωστόσο οι μάχες του ΣΕΚΠ δεν σταματάνε εδώ. Πέρσι τέλη Ιούλη καταθέταμε το αίτημα συμπερίληψης του Παπελ στο ΠΕ10. Έτσι και φέτος, η συστηματική διεκδίκηση θα συνεχιστεί και μάλιστα σε πιο στέρεες βάσεις. Η απασχόληση επιστήμονα ΚΠ για καθημερινά ζητήματα του ΣΕΚΠ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ. Μια τέτοια εξέλιξη θα αλλάξει ριζικά το τοπίο διεκδίκησης των επαγγελματικών προοπτικών. Μέσα στο καλοκαίρι ετοιμάζουμε μεγάλη εκστρατεία συγκέντρωσης υπογραφών για θέσεις εργασίας στο Δημόσιο Τομέα που αδίκως αποκλειόμαστε, προετοιμαζόμαστε για την μεγάλη εξωστρεφή καμπάνια μας προς τις ΜΚΟ για την ενημέρωση του επαγγελματικού μας προφίλ.

Για όλα αυτά τα ζητήματα είναι ευκαιρία να γιορτάσουμε. Αλλά, κυρίως, να γιορτάσουμε γιατί είμαστε και συνεχίζουμε μαζί. Για τις ανάγκες των πολλών οργανωνόμαστε, διεκδικούμε, νικάμε!

Σας περιμένουμε όλους!

https://www.facebook.com/events/1698303803805059/

Αφήστε μια απάντηση