Πρόσκληση για συνάντηση στο πλαίσιο ανάπτυξης διαλόγου για την Κοινωνική Οικονομία

logo ΣΕΚΠ

Προς:

Μέλη Συλλόγου Επιστημόνων

Κοινωνικής Πολιτικής (Σ.Ε.Κ.Π.)

Αθήνα, 27/5/2016

 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για συνάντηση στο πλαίσιο ανάπτυξης διαλόγου για την Κοινωνική Οικονομία

Αγαπητοί συνάδελφοι,

εκ μέρους του Συλλόγου Επιστημόνων Κοινωνικής Πολιτικής (Σ.Ε.Κ.Π.) σας αποστέλλω το παρόν μήνυμα για να σας προσκαλέσω σε ανοιχτό διάλογο για τη διερεύνηση των αξόνων και των προοπτικών της Κοινωνικής Οικονομίας.

Θεωρώντας το Σύλλογο μια ζωντανή κοινότητα συνδεδεμένη με το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και προκειμένου να προβαίνουμε σε επιτυχείς εξωστρεφείς δράσεις που προάγουν την επιστήμη και το επάγγελμα μας επί της ουσίας, επιθυμούμε μια πρώτη συνάντηση ώστε να ανταλλάξουμε σκέψεις, ιδέες και προτάσεις για τις προοπτικές του τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και να συζητήσουμε την δυνατότητα δημιουργίας δικτύου με φορείς της κοινωνίας των πολιτών, ώστε να προχωρήσουμε από κοινού στο σχεδιασμό παρεμβάσεων.

Σε δεύτερο χρόνο προσανατολιζόμαστε στη δημιουργία ομάδας συντονισμού, σχεδιασμού, υποστήριξης προγραμμάτων κοινωνικής πολιτικής (μέσω ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων).

Όσοι από εσάς επιθυμείτε να συμμετάσχετε στις ανωτέρω δράσεις μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο [email protected] ώστε συντονισμένα πλέον να ορίσουμε τόπο, ημερομηνία και ώρα συνάντησης.

Κατόπιν τούτων, στις μέρες μας είναι κρίσιμα αναγκαίο να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη συλλογικότητα, η έλλειψη της οποίας γίνεται συχνά αισθητή στη δημόσια ζωή. Είναι πάγια επιθυμία μας η συμμετοχή περισσότερων μελών στο νέο εγχείρημα. Η εμπειρία, οι προτάσεις και οι ιδέες όλων μας είναι απαραίτητες για την ολοκλήρωση της προσπάθειας του Συλλόγου μας.

Με εκτίμηση,

Αντώνης Πύργος,

Αντιπρόεδρος ΣΕΚΠ

Αφήστε μια απάντηση