Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

 

Στο τελευταίο Δ.Σ. του ΣΕΚΠ διατυπώθηκε η πρόταση για πρόσληψη ενός Κοινωνικού Επιστήμονα με αντικείμενο:

1. Την καθημερινή προώθηση των επαγγελματικών προοπτικών αποφοίτων Κοινωνικής Πολιτικής σε φορείς.

2. Την διερεύνηση δράσεων του ΣΕΚΠ στο πεδίο της Κοινωνικής Οικονομίας με σκοπό την δημιουργία θέσεων απασχόλησης για άνεργους απόφοιτους Κοινωνικής Πολιτικής.

Για την υλοποίηση αυτής της φιλόδοξης δράσης υπήρξε, ομόφωνα, ο προβληματισμός του Δ.Σ. σχετικά με την ανεύρεση των οικονομικών πόρων σε τακτική βάση. Μια διαφαινόμενη λύση είναι η δημιουργία Ειδικού Οικονομικού Μητρώου με συνδρομή φοιτητών και αποφοίτων. Το μητρώο θα είναι διαθέσιμο, δημόσια, στην ιστοσελίδα του ΣΕΚΠ και εκεί θα αναγράφονται αναλυτικά οι εισφορές του κάθε συναδέλφου.

Ένα τέτοιο σχέδιο αναμένεται να προσφέρει θεαματικά διαφορετική δυναμική στο ζήτημα των επαγγελματικών προοπτικών και αποτελεί μια καλή αφορμή για την εξακρίβωση του έμπρακτου ενδιαφέροντος και της συλλογικής δράσης, φοιτητών και αποφοίτων, για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Το ύψος της μηνιαίας συνδρομής υπολογίζεται στα 2 ευρώ για όλους. Προκειμένου να διαπιστωθεί η ρεαλιστικότητα υλοποίησης του σχεδίου υπάρχει η σκέψη της αρχικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για όσους επιθυμούν να υποστηρίξουν και η μετέπειτα εκκίνηση των σχετικών διαδικασιών. Μόνο εφόσον συγκεντρωθούν, κατ’ ελάχιστο, 100 ενδιαφερόμενοι – φοιτητές και απόφοιτοι – θα υπάρξουν τα επόμενα βήματα.

Επομένως, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να γνωστοποιήσουν το ενδιαφέρον τους στο [email protected] μέχρι την Τετάρτη 31/12/2014.

http://sekp.gr/2014/12/%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-3%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CF%83-%CF%83%CE%B5%CE%BA%CF%80/

Αφήστε μια απάντηση