Πρόσκληση 2ο ΔΣ του ΣΕΚΠ – Δευτέρα 22/9 Πάντειο

Πρόσκληση 2ης Συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου

«Σύλλογος Επιστημόνων Κοινωνικής Πολιτικής»

 

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΚΠ σας καλεί να συμμετέχετε στη δεύτερη τακτική δημόσια συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ΣΕΚΠ, που θα διεξαχθεί την 22/9/2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00 μ.μ., στην Αίθουσα Δ.12 στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Νέο Κτίριο, 4ος Όροφος) ,για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

Θέμα 1ο: Ενημέρωση για την πρόοδο της χαρτογράφησης των φορέων κοινωνικής πολιτικής και λήψη αποφάσεων για τα επόμενα βήματα

Θέμα 2ο: Ενημέρωση για τις Επαφές με το Υπουργείο Παιδείας

Θέμα 3ο: Ιεράρχηση προτεραιοτήτων για επαφές με τους φορείς κοινωνικής πολιτικής για τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων (με βάση τα πρώτα αποτελέσματα της χαρτογράφησης)

Θέμα 4ο: Ενημέρωση δυνατοτήτων και περιορισμών ανάπτυξης Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης (ΚΟΙΝΣΕΠ) του ΣΕΚΠ. Συζήτηση και λήψη απόφασης για διοργάνωση σεμιναρίου Κοινωνικής Οικονομίας και Επιχειρηματικότητας προς τα μέλη του.

[Θα υπάρξει προφορική εισήγηση από το μέλος του ΣΕΚΠ κ. Π. Γούση]

 

*Η Συνεδρίαση είναι ανοικτή προς όλα τα μέλη του ΣΕΚΠ. Για τους εκτός Αθηνών θα υπάρξει δυνατότητα διαδικτυακής αναμετάδοσης της συνεδρίασης (δηλώσεις συμμετοχής στο [email protected])

 

Ο Πρόεδρος ΔΣ του ΣΕΚΠ

Ν. Κουραχάνης

Αφήστε μια απάντηση